ecd-sistema-scada

Què són els sistemes SCADA?

Els sistemes SCADA permeten la supervisió i automatització dels processos industrials, obrint el camí cap a la Indústria 4.0 del futur. Saps com funcionen i quins avantatges ofereixen?
Llegir Més
ecd-nit-de-les-idees-empresa-centenaria

Electra Caldense rep el reconeixement d’Empresa Centenària

Electra Caldense rep el reconeixement d’Empresa Centenària La distinció a aquesta empresa energètica pertanyent al grup l’Electra, fundat el 1917, va tenir lloc durant la Nit de les Idees, Nit de
Llegir Més
quina-diferencia-hi-ha-entre-alta-mitja-i-baixa-tensio

Quina diferència hi ha entre alta, mitja i baixa tensió?

Quan es parla d’instal·lacions elèctriques, sovint s’esmenten conceptes com “alta tensió”, “mitja tensió” o “baixa tensió”. Es tracta de diferents tipologies que no s’han de confondre, perquè tenen característiques i aplicacions diferents. A continuació veurem les diferències.
Llegir Més
NAenCAT

Projecte NAenCAT

IREC i Electra Caldense posen en marxa una planta pilot de xarxa elèctrica intel·ligent Investigadors d’aquest institut, en col·laboració amb el personal tècnic de l’empresa ELECTRA COMERCIAL han desenvolupat eines de
Llegir Més
avantatges-comptadors-ineligents

Coneixes tots els avantatges dels comptadors intel·ligents?

Aquest 2018 acaba el termini per substituir tots els comptadors de la llum per comptadors intel·ligents o de telegestió, que ofereixen nombrosos avantatges.
Llegir Més
diferencies-entre-una-distribuidora-delectricitat-i-una-comercialitzadora

Diferències entre una comercialitzadora i una distribuïdora d’electricitat

Quina diferència hi ha entre una comercialitzadora i una distribuïdora d’electricitat? La distribuïdora d’electricitat fa arribar l’energia als consumidors, mentre que la comercialitzadora els hi ven. Però a qui reclamar si se’n va la llum? T'expliquem les diferències.
Llegir Més