ecd-sistema-scada

Què són els sistemes SCADA?

Els sistemes SCADA permeten la supervisió i automatització dels processos industrials, obrint el camí cap a la Indústria 4.0 del futur. Saps com funcionen i quins avantatges ofereixen?
Llegir Més
ecd-nit-de-les-idees-empresa-centenaria

Electra Caldense rep el reconeixement d’Empresa Centenària

Electra Caldense rep el reconeixement d’Empresa Centenària La distinció a aquesta empresa energètica pertanyent al grup l’Electra, fundat el 1917, va tenir lloc durant la Nit de les Idees, Nit de
Llegir Més
quina-diferencia-hi-ha-entre-alta-mitja-i-baixa-tensio

Quina diferència hi ha entre alta, mitja i baixa tensió?

Quan es parla d’instal·lacions elèctriques, sovint s’esmenten conceptes com “alta tensió”, “mitja tensió” o “baixa tensió”. Es tracta de diferents tipologies que no s’han de confondre, perquè tenen característiques i aplicacions diferents. A continuació veurem les diferències.
Llegir Més

Projecte NAenCAT

Projecte NAenCAT El projecte NAenCAT ha estat cofinançat en un 35% per Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) de Catalunya 2014-2020 i pretén ser un referent de les noves Smart Grid,
Llegir Més
avantatges-comptadors-ineligents

Coneixes tots els avantatges dels comptadors intel·ligents?

Aquest 2018 acaba el termini per substituir tots els comptadors de la llum per comptadors intel·ligents o de telegestió, que ofereixen nombrosos avantatges.
Llegir Més
diferencies-entre-una-distribuidora-delectricitat-i-una-comercialitzadora

Diferències entre una comercialitzadora i una distribuïdora d’electricitat

Quina diferència hi ha entre una comercialitzadora i una distribuïdora d’electricitat? La distribuïdora d’electricitat fa arribar l’energia als consumidors, mentre que la comercialitzadora els hi ven. Però a qui reclamar si se’n va la llum? T'expliquem les diferències.
Llegir Més