Electra Caldense Distribució

L’Electra Caldense és un grup empresarial vinculat al sector de l’energia des de 1917. Les nostres activitats inclouen actualment la producció, distribució i comercialització d’electricitat, gas i serveis de telecomunicacions.

Electra Caldense Distribució és l’empresa del nostre grup dedicada a la distribució d’electricitat. La nostra missió és fer-te arribar l’energia que necessites on et calgui amb un servei fiable i de qualitat. Tenim les oficines a Caldes de Montbui, des d’on donem servei a cada cop més municipis de Catalunya.

Accedeix als següents apartats per a saber més sobre la nostra història, les empreses del Grup, els serveis que oferim i altres enllaços d’interès.

Fa 100 anys que som a prop teu, cada dia més.

100 Anys d’Electra Caldense

L’empresa calderina Electra Caldense, que enguany celebra el seu centenari, va néixer el 14 de setembre de 1917 per cobrir les mancances en el servei elèctric que tenia Caldes de Montbui a principis del segle XX.

Per poder arribar al segle de vida ha hagut de superar obstacles de tota mena, sobretot els derivats d’un sector, l’energètic, dominat pels grans monopolis.

El llibre “L’Electra, 100 anys d’electricitat a Caldes (1917-2017)”, editat amb motiu d’aquesta celebració, és un compendi de l’evolució històrica de l’empresa des de la seva fundació.

Actualment l’activitat principal del grup empresarial de l’Electra segueix sent la distribució i la comercialització d’electricitat, però també compta amb plantes de producció i alhora ofereix un ampli ventall de serveis relacionats amb l’energia: instal·lacions elèctriques i d’energia tèrmica, distribució i comercialització de gas, i darrerament serveis de telecomunicacions a través de fibra òptica.

Pel que fa a l’àmbit geogràfic, l’Electra manté el seu caràcter de servei local, centrat a Caldes i les poblacions més properes de les comarques del Vallès, si bé en els darrers anys també s’ha estès a altres comarques de Catalunya.

DESCOBREIX LA SEVA HISTÒRIA
Capítol I: L’origen de l’energia elèctrica a Caldes
Capítol II: La fundació i els primers passos
Capítol III: Els anys foscos
Capítol IV: Caldes i l’electra creien
Capítol V: 1980 – 2000 Més enllà de Caldes