La Nostra Xarxa

Som una empresa distribuïdora d’electricitat amb més d’un segle d’existència. Disposem d’una xarxa pròpia que cada dia arriba a més municipis de Catalunya i actualment dóna servei a més de 12.000 clients. Seguim treballant contínuament per a estar cada cop més a prop dels nostres clients. A continuació pots consultar els detalls de la nostra xarxa.

Dades de la Xarxa Actual

Tensió de servei:  25 kV

 

Clients:  12.400

 

Potència instal·lada:  88 MVA

 

Punts Frontera:  4 (113 MVA)

xarxa-actual

Estacions Transformadores:  224

 

Línies soterrades MT:  144 km

 

Línies aèries MT:  48 km

 

Estacions tele-controlades  31

2023

2022

2021

Amb l’objectiu de garantir la millor qualitat de servei en la distribució d’electricitat als nostres clients, la nostra xarxa està formada per centenars de kilòmetres de línies pròpies, la major part soterrades per a reduir l’impacte visual i augmentar la fiabilitat i seguretat del servei. També disposem de desenes d’estacions automatitzades i tele-controlades que ens permeten monitorar i gestionar la nostra xarxa de distribució elèctrica en qualsevol moment.

La instal·lació, manteniment i gestió de la xarxa la realitza un equip propi de professionals amb una gran qualificació i experiència, que estan plenament compromesos amb els nostres valors corporatius basats en la proximitat, la qualitat del servei i l’atenció personalitzada.