SOL·LICITUD DE CONTRACTACIÓ D’UNA NOVA CONNEXIÓ

Gaudeix d’un subministrament elèctric més fiable i eficient

solicitud-de-nova-contractacio

Ara pots contractar aquí el teu nou suministrament elèctric

 

No tens temps per perdre en gestions complicades? T’ho posem ben fàcil! Contracta la teva nova connexió elèctrica ràpidament des del nostre lloc web i nosaltres farem la resta.

No caldrà que et desplacis per realitzar tràmits, portar documentació o signar el contracte. Des del nostre lloc web, pots fer aquestes gestions i d’altres en qualsevol moment del dia!

Fàcil, Còmode i des d’on tu vulguis

Ens adaptem a tu! Escull com prefereixes contractar el teu subministrament elèctric, o realitzar altres gestions relacionades amb el teu punt de subministrament elèctric: al nostre lloc web, per telèfon o a qualsevol de les nostres oficines.

EMPLENA AQUEST FORMULARI DE SOL·LICITUD

Només et caldrà un minut per contractar el teu subministrament elèctric i començar a gaudir de la qualitat de servei que t’oferim. Emplena aquest formulari i ens encarregarem de tot.

Ens posarem en contacte amb tu per confirmar si a la teva zona podem instal·lar un nou punt de subministrament elèctric i fer-te arribar la documentació necessària. Fàcil i ràpid!

¿Tens Dubtes?

Estarem encantats d’ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis.
Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre telèfon d’atenció al client gratuït.

¿VOLS SABER MÉS DE NOSALTRES?

Fa més de 100 anys que treballem per a fer arribar l’energia que necessita el teu habitatge o negoci. Si vols saber més coses sobre nosaltres, dóna un cop d’ull als següents enllaços.

  • Coneix Electra Caldense Distribució
  • La distribuidora Electra Caldense celebra 100 anys
  • Descubreix la nostra xarxa
SI HO PREFEREIXES VINE’NS A VEURE

T’atendrem amb molt de gust a les nostres oficines per ampliar la informació sobre la nostra empresa, contractar el teu punt de subministrament o fer qualsevol altra gestió. T’esperem!

Oficines

Electra Caldense Distribució
Plaça Catalunya, 6 Caldes de Montbui (Barcelona)
938650585