[mk_padding_divider][mk_fancy_title size=»26″ font_family=»none»]

Política Medioambiental
[/mk_fancy_title]
[mk_padding_divider]

La Direcció de l’Electra Caldense Distribució en el seu afany per assegurar un creixement i desenvolupament de l’empresa incorpora el principis de sostenibilitat ambiental a l’estratègia corporativa en benefici de tota la societat i de les generacions futures i assumeix el compromís d’incorporar a totes les activitats el principis de protecció del medi ambient.

En aquest sentit, estableix, assumeix i difon els compromisos següents que han de ser punt de referència per tot el personal:

  • Integrar la cultura de la millora contínua en tots els processos i activitats per assegurar l’eficàcia i l’eficiència del Sistema de Gestió Ambiental i la millora en l’actuació ambiental.
  • Dur a terme una gestió sostenible mitjançant l’optimització en el consum de recursos naturals, energètics, i de matèries primeres, la minimítzació de generació de residus i l’adopció de les mesures preventives necessàries per evitar o minimitzar qualsevol tipus de contaminació.
  • Complir tots els requeriments legals aplicables i tots els que voluntàriament s’adquireixen amb els clients, el personal i la societat en general.
  • Proporcionar els recursos necessaris per garantir i millorar el funcionament i l’eficàcia del Sistema de Gestió Ambiental.
  • Proporcionar la formació adequada al personal per tal de dur a terme les tasques d’execució del servei de conformitat amb els requeriments del servei, els legals i els que Comercial Vallesana consideri necessaris.
[mk_padding_divider]